علام آمادگی سرایا السلام برای اجرای دستور صدر و فرمان عبدالمهدی
به گزارش کردپرس به نقل از پایگاه خبری بغداد الیوم، ابویاسر، معاون جهادی مقتدی صدر، رهبر جریان صدر شامگاه دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که سرایا السلام (گروه های صلح) به دستور صدر مبنی بر اجرای فرمان اخیر عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق در رابطه با گروه های حشد الشعبی کاملا پایبند است و آن را بی درنگ به اجرا می گذارد.
ابویاسر در بیانیه خود در این باره آورده است: بر اساس دستورات سید مقتدی صدر و در راستای اجرای اقدامات اصلاح طلبانه و ملی گرایانه وی برای حفظ عراق و حاکمیت کشور، با وجود احساس عشق نسبت به نام سرایا السلام که دشمنان خدا و عراق را به وحشت انداخت، اجرای کامل و فوری فرمان وی را اعلام می کنم.
معاون جهادی صدر در ادامه افزود: سرایا السلام منظم ترین و پایبندترین تشکیلات نظامی در همه محافل بود و تمامی فرزندان عراق نیز گواه این را می دهند، با این حال باید به اقدامات سید اصلاحات اعتماد کنیم و منافع عمومی عراق را بر تمامی منافع شخصی ترجیح دهیم.
این در حالی است که پیشتر عبدالمهدی در فرمانی تاکید کرده بود که گروه های حشد الشعبی از این پس باید ضمن تعطیلی پایگاه های خود و قطع ارتباط با جریان های سیاسی، تنها با فرمان وی به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح عراق فعالیت کنند یا این که سلاح های خود را کنار بگذارند و به یک جریان سیاسی تبدیل شوند.
در واکنش به این فرمان نیز رهبر جریان صدر ضمن اعلام قطع کامل ارتباط سرایا السلام با خود، به ابویاسر دستور داد که بی درنگ تمامی بندهای فرمان را اجرا کند از جمله این که پایگاه های سرایا السلام بسته شوند.
دیدگاه کاربران