رودخانه روستای نشکاش مریوان جوان 26 ساله را بلعید/ امداد به دلیل کمبود تجهیزات بی نتیجه ماند
به گزارش کرد پرس، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مریوان با بیان اینکه این رودخانه 5 متر عمق داشت، گفت: بعد از اطلاعی که سازمان آتشنشانی مریوان داده شد ، بلافاصله یک اکیپ امدادی از کانیدینار و یک اکیپ غواصی از مریوان به محل اعزام شد و بعد از 20 دقیقه جستوجو توانستند فرد غرق شده را در عمق رودخانه پیدا کنند.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مریوان گفت: این جوان 26 ساله بههمراه 3 تن از دوستان خود برای تفریح به روستای نشکاش رفته بود و هنگام شنا در داخل رودخانه غرق شد و تلاش امددادگران جهت احیای وی بینتیجه ماند.
سالار درخشانی با بیان اینکه در یک ماه اخیر 6 نفر جان خود را در این رودخانه از دست داده اند به تسنیم گفت:: «کمبود امکانات و تجهیزات غواصی» یکی از عوامل مهم و تأثیرگزار در بینتیجه ماندن تلاش امدادگران جهت زنده ماندن شخص متوفی بود.
دیدگاه کاربران