خبر ۱۳۹۸/۰۳/۰۵ ۰۷:۰۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

انتصاب مدیرکل راه و شهرسازی در کردستان پس از هشت ماه

سرویس کردستان- اداره کل راه و شهرسازی بیش از هشت ماه بلاتکلیف بود و مدیرکل نداشت. حالا با حکم وزیر راه، محمد صدیق ثابتی سکان آن را بر عهده گرفته است.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، اداره کل راه و شهرسازی کردستان به عنوان یکی از نهادهای مهم حوزه عمرانی استان بیش از هشت ماه، مدیر کل نداشت و به وسیله سرپرستی که همزمان معاون امور عمرانی استاندار کردستان است، اداره می شد. امروز وزیر راه و شهرسازی بالاخره چاره ای برای این سازمان عریض و طویل اندیشید و یک مدیرکل برای آن منصوب کرد.

محمدصدیق ثابتی که پیش از این عنوان رئیس سازمان نظام مهندسی استان کردستان مشغول به خدمت بود، با حکم وزیر راه و شهرسازی به این سمت منصوب شد.

محمدصدیق ثابتی مدرک مهندسی عمران خود را از دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران اخذ کرده و پس از آن مدرک دکترای خود را از دانشگاه Anna کشور هندوستان دریافت کرده است.

عضویت در هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد واحد سنندج، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی و ریاست سازمان نظام مهندسی استان کردستان از سوابق مدیریتی محمدصدیق ثابتی است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.