خبر ۱۳۹۸/۰۲/۰۷ ۱۸:۳۵ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

پیشنهاد مجمع عمومی جنبش تغییر برای خروج از بن‌بست تشکیل دولت اقلیم کردستان

سرویس عراق و اقلیم کردستان- مجمع عمومی جنبش تغییر(گوران) پیشنهاد داد که این حزب، در ازای اجرای برنامه مورد نظر خود برای اصلاحات، در دولت جدید اقلیم کردستان، به توافق در مورد تعیین پست معاونت دوم ریاست اقلیم رضایت دهد.

به گزارش کردپرس، با سپری شدن هفت ماه از برگزاری انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان، هنوز دولت جدید اقلیم تشکیل نشده و هر یک از دو حزب اتحادیه میهنی (یکیتی) و جنبش تغییر (گوران) بر تصدی پست معاونت ریاست اقلیم پافشاری کرده و یکدیگر را متهم می کنند که برای کسب مناصب بیشتر، مانع تشکیل دولت هستند.

این در حالی است که حزب دمکرات (پارتی) به عنوان برنده اصلی انتخابات مناصب ریاست و نخست وزیری اقلیم را در اختیار گرفته و پیشتر با گوران بر سر تصدی منصب معاونت ریاست اقلیم، توسط گوران به توافق رسید؛ اما یکیتی بر تصدی این منصب پافشاری و پیشنهاد کرد که یک پست معاونت دوم برای منصب ریاست اقلیم تعیین شود که این پیشنهاد نیز مخالفت شدید گوران را در پی داشته است.

امروز شنبه 7 اردیبهشت/26 آوریل، مجمع عمومی جنبش تغییر نشستی را به منظور گفتگو و تصمیم گیری در این مورد برگزار کرده و پیشرو رئوف از اعضای مجمع عمومی به سایت خبری اس. ان. ان، اعلام کرد که در این نشست دو موضوع تعیین منصب معاونت دوم برای ریاست اقلیم و تشکیل هیئتی برای انتخاب نامزدهای گوران در کابینه دولت جدید اقلیم مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود که مجمع عمومی برای خروج از بن بست تشکیل دولت اقلیم کردستان به مجمع ملی حزب پیشنهاد می دهد که گوران، در ازای اجرای برنامه های حزب برای اصلاحات در اقلیم به عنوان اولویت اصلی دولت جدید، با تعیین منصب دوم معاونت ریاست اقلیم موافقت کند.

پیشتر سخنگوی رسمی اتحادیه میهنی اعلام کرد که گوران نسبت به یکی از بندهای توافق میان یکیتی و پارتی مبنی بر افزودن یک پست معاونت دیگر برای ریاست اقلیم اعتراض و درخواست جدیدی را مبنی بر تعیین معاونت دیگری برای نخست وزیری اقلیم کردستان و تصدی آن توسط گوران مطرح کرده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.