خبر ۱۳۹۸/۰۱/۱۴ ۱۴:۰۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تصادف در جاده سنندج به مریوان جان یک جوان را به کام مرگ فرستاد

سرویس کردستان- جانشین فرمانده پلیس راه کردستان گفت: تصادف یک دستگاه خودروی سواری پژو 405 و یک دستگاه مینی بوس در جاده سنندج به مریوان جان یک جوان 18 ساله را گرفت.

به گزارش کرد پرس به نقل از ایرنا، سرهنگ حمید عبدالملکی گفت: تصادف بر اساس اعلام کارشناسان به دلیل سرعت بالای پژوه 405 و برخورد پهلوی این خودرو به جلوی خودروی مینی بوس رخ داده است.

وی با بیان اینکه چهار نفر در داخل خودروی پژو حضور داشتند که نوجوان و جوان بودند، اضافه کرد: فردی که بر اثر این تصادف فوت کرده 18 ساله و سرنشین عقب این خودرو بوده است.

سرهنگ عبدالملکی با اشاره به اینکه این فرد در مسیر انتقال به بیمارستان فوت کرده است، یادآور شد: با تصادفی که امروز رخ داد آمار تعداد تلفات جانی بر اثر تصادفات برون شهری در این استان از ابتدای طرح نوروزی در 25 اسفند تاکنون به 13 نفر رسیده که بازهم از آمار 17 نفر تلفات سال گذشته کمتر است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.