ضرورت افزایش تعامل با اتاق بازرگانی اقیلم کردستان عراق
نجات سنگی، عضو فعلی اتاق بازرگانی آذربایجان غربی در گفتگوی با خبرنگار کردپرس (این گفت و گو یک روز قبل از انتخابات انجام شده اما با توجه به پایان زمان تبلیغات و برای دوری از ایجاد شائبه تبلیغات انشار آن را به امروز موکول کردیم) گفت: داشتن تعامل با اتاق بازرگانی اقلیم کردستان عراق می تواند بعنوان نقطه مثبتی در فعالیت بازرگانی در سطح استان تلقی شود و بدون شک اتاق بازرگانی استان می تواند با استفاده از این ظرفیت به نتایج مثبتی دست پیدا یابد.
سنگی ، در پاسخ به این سؤال که نقش اتاق بازرگانی استان با اقلیم کردستان عراق چه تأثیری بر رونق فعالیت اقتصادی منطقه داشته است ، گفت: با توجه به اینکه بنده به عنوان رییس شورای بازرگانان استان در اقلیم کردستان با تشکیل جلسات متعددی گام های بسیار سازنده ای در راستای رفع مشکلات بازرگانان ایرانی شاغل در اقلیم کردستان عراق برداشته ایم که این روند در صورت موفقیت در دوره نهم نیز با جدیت بیشتری ادامه خواهد داشت.
کاندیدای اتاق بازرگانی آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در صورت کسب اعتماد لازم مهمترین برنامه ام در ابتدای کار تلاش درراستای رونق شهرستان پیرانشهر سپس استان و در نهایت کشور خواهد بود.
گفتنی است: نجات سنگی به عنوان یکی از کاندیداهای نهمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی ارومیه موفق به کسب رای و حضور در جمع هیات نمایندگان شد
وی با اشاره به اینکه شهرستان پیرانشهر بعنوان دروازه مبادلات تجاری و بازرگانی با اقلیم کردستان عراق همواره نقش چشمگیری در سطح کشور و بویژه در شمالغرب کشور داشته است خاطر نشان کرد: متأسفانه تا کنون تنها 40 درصد از ظرفیت بالای مناطق مرزی پیرانشهر و سردشت در راستای توسعه مسائل اقتصادی استفاده شده است و در صورت توجه بیشتر مسئولان مربوطه این درصد می تواند بسیار بیشتر از این باشد.
رییس شورای بازرگانان استان با اشاره به این نکته که فعالیت بسیاری از مسئولان حوزه اقتصادی در سطح استان تنها برای رفع تکلیف بوده است، تاکید کرد: متأسفانه در بسیاری از موارد مسئولان و بویژه مدیران کل مربوطه در استان با ایجاد موانع و تصمیمات یک طرفه و عدم دخالت دادن نظر اعضای اتاق بازرگانی اقدام به اتخاذ تصمیمات کاملا سلیقه ای می کنند که شاید در ظاهر مثبت اما تا کنون در عمل مانع توسعه بیشتر فعالیت های بازرگانی در منطقه و استان شده است در واقع می توان گفت که بسیاری از اقدامات آنها تا کنون تنها در جهت رفع تکلیف بوده است.
وی گفت: اتاق بازرگانی استان خارج از چهارچوب وظایف قانونی خود از جمله تمدید یا صدور کارت بازرگانی، صدور گواهی مبدأ و ... می تواند بعنوان بازوی مشاور نهادهای دولتی تأثیر بسزایی در توسعه و شکوفایی اقتصادی در منطقه و کشور داشته باشد اما متأسفانه نهادهای مربوطه در سطح بسیار پائینی از ظرفیت ها و توانایی های اتاق بازرگانی استفاده می کنند که انتظار داریم در ادامه این روند حتما بازنگری لازم صورت گیرد.
دیدگاه کاربران