دیدار ظریف با سید عمار حکیم
به گزارش کردپرس به نقل از مشرق، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که عصر امروز (یکشنبه) در رأس هیأتی سیاسی و اقتصادی به منظور دیدار و گفتوگو با مقامات عراقی وارد بغداد شد، امشب با سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی با حضور جمعی از سران ائتلاف دیدار و گفتوگو کرد.
ظریف پیش از این نیز با «محمدعلی الحکیم» وزیر خارجه عراق دیدار و در نشست خبری مشترک به تشریح گفتوگوهای دوجانبه پرداخت.
وزیر خارجه ایران در سفرش به عراق با «عادل عبدالمهدی» نخستوزیر، «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان و «برهم صالح» رئیسجمهور عراق نیز دیدار خواهد کرد.
زیارت عتبات عالیات نجف اشرف و کربلای معلی از دیگر برنامههای ظریف در این سفر است.
براساس اعلام سفارت ایران در بغداد، وزیر خارجه ایران در اربیل و سلیمانیە نیز با مقامات مسئول در اقلیم کردستان عراق دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
دیدگاه کاربران