حضور 3 هزار نظامی ترکیه در اقلیم کردستان
به گزارش کردپرس، هاوار آمیدی در گفتگو با سایت خبری اس. ان. ان، اعلام کرد که طی دو روز گذشته 300 نظامی ارتش ترکیه با تجهیزات سنگین وارد مناطق مرزی شمال اقلیم کردستان و از جمله مناطق بامرنی، آمیدی، دیره لوک و کانی ماسی از توابع دهوک، شده اند.
مسئول تشکیلات اتحادیه میهنی کردستان در منطقه آمیدی از توابع استان دهوک، افزود که ارتش ترکیه نقل و انتقالات نیروهای خود و سلاح ها و تجهیزات سنگین را در اقلیم کردستان به صورت آشکار و علنی انجام می دهد و تاکنون بیش از 3 هزار نظامی ترکیه در این مناطق مستقر شده اند.
وی همچنین گفت که تحرکات نظامی ترکیه در اقلیم کردستان تحت عنوان اقدام علیه پ.ک.ک و به صورت کاملاً آزادانه صورت می گیرد و در حال حاضر شمار بسیاری پایگاه های نظامی و اطلاعاتی ترکیه در مناطق مختلف اقلیم و از جمله در مرکز منطقه آمیدی ایجاد شده و شمار آنان نیز رو به افزایش است.
هاوار آمیدی تأکید کرد که استقرار نظامیان ترکیه در اقلیم کردستان به دلیل جنگ با پ.ک.ک، صورت نمی گیرد؛ چرا که در مناطق شنگال و استان نینوا، نیروهای پ.ک.ک، حضور ندارند، اما ارتش ترکیه در این مناطق نیز مستقر شده و دست به تحرکات نظامی می زند و پایگاه نظامی را در بعشیقه استان نینوا ایجاد کرده و احتمال خروج آنان از مناطقی که در آن مستقر شده اند بسیار بعید است.
دیدگاه کاربران