خبر ۱۳۹۷/۰۹/۲۵ ۱۴:۱۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تصمیم پارلمان کردستان به برگزاری همه پرسی قانون اساسی اقلیم کردستان

سرویس عراق و اقلیم کردستان- مشاور پارلمان کردستان از تصمیم این پارلمان برای برگزاری همه پرسی برای تدوین و تصویب قانون اساسی اقلیم کردستان خبرداد.

به گزارش کردپرس، طارق جوهر در گفتگو با پایگاه خبری « بغداد الیوم» گفت: پارلمان کردستان در سال 2009 پیش نویس قانون اساسی اقلیم کردستان را تهیه کرد و از کمیسیون عالی انتخابات در اقلیم خواست که برای تایید و تصویب آن همه پرسی برگزار کند ، اما این کمیسیون این پیش نویس را به دلایل سیاسی ردکرد.

جوهر افزود: پارلمان کردستان در دوره قبلی خود نیز پیش نویس دیگری برای قانون اساسی اقلیم کردستان تهیه کرد ، اما بازهم به دلیل تعطیل شدن فعالیت پارلمان و مشکلات داخلی این پیش نویس نیز مورد تایید کمیسیون قرار نگرفت.

وی تاکید کرد که پارلمان کردستان در دوره کنونی خود مصمم به تکمیل پیش نویس قانون اساسی اقلیم کردستان و برگزاری همه پرسی همه جانبه در خصوص آن بدون موافقت دولت فدرال است ؛ چراکه این یک قانون اساسی محلی ویژه اقلیم است و با قانون اساسی دولت فدرال عراق در تعارض نیست.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.