خبر ۱۳۹۷/۰۹/۱۹ ۰۷:۵۷ زمان مطالعه: 6 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

کسری بودجه 7 میلیارد تومانی دانشگاه آزاد کردستان / فعالیت 386 واحد دانشگاه آزاد اسلامی در کشور

سرویس کردستان- معاون توسعه مدیریت و برنامه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حال حاضر 386 واحد دانشگاه آزاد در سطح ملی، 4 واحد برون مرزی و 700 مدرسه سما در کشور فعالیت دارد.

به گزارش کرد پرس، مجید مشکینی روز یکشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با بیان اینکه کشور در 40 سال گذشته موفقیت های چشمگیری داشته که مرهون هدایت و رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری است، گفت: دانشگاه را از عوامل و بسترهای کسب موفقیت در همه زمینه ها است و دانشگاه آزاد اسلامی هم سهمی 40 تا 50 درصدی در کسب این موفقیت ها داشته و از بدو تاسیس در زمینه های کمی و کیفی توانسته به رشد و توسعه مطلوبی دست پیدا کند.

مشکینی به برخی از منویات امام راحل و مقام معظم رهبری درباره دانشگاه ها اشاره کرد و یادآور شد: از منظر این بزرگان، دانشگاه مبدا تحول جامعه است و در دنیای بدون دانشگاه زمینه برای فساد وجود دارد.

وی با اشاره به برخی بیانات بزرگان انقلاب اسلامی تاکید کرد: باید به خود تلقین کنیم که در غرب هیچ خبری جز عقب ماندگی نیست و به این نکته آگاهی داشته باشیم که دشمنان غارتگر چشم طمع به دانشگاه های ما دوخته و می خواهند با افسانه پردازی ها، جوانان ما را فریب داده و راه را برای چپاول خود باز کنند.

معاون توسعه مدیریت و برنامه دانشگاه آزاد اسلامی موفقیت ها را متاثر از عمل به رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب و مشکلات را ناشی از عمل نکردن به آنها دانست و گفت: دانشگاه هم در زمینه عملکردهای موفقی داشته اما موفقیت های بیشتر نیازمند جابجایی ریل هایی است که در چارچوب قانون بتوانیم به تعهدات خود عمل کنیم.

مشکینی توسعه های کمی و کیفی این دانشگاه را قابل توجه برشمرد و با توجه به اینکه زمانی درآمد دانشگاه از محل شهریه ها زیاد بود، افزود: اکنون با توجه به شرایط کشور این درآمدها در حال برگشت است اما این مساله مانع از پویایی دانشگاه آزاد اسلامی نمی شود.

وی بر لزوم منطبق سازی برنامه های دانشگاه با درآمدهای آن تاکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه آزاد در سراسر کشور منابع زیادی در اختیار دارد که با ریل گذاری مناسب می شود، درآمدزایی غیرشهریه ای از این منابع را افزایش داد.

معاون توسعه مدیریت و برنامه دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: برای تداوم روند توسعه کمی و کیفی در دانشگاه نیازمند منابع پایدار هستیم.

دانشگاه آزاد کردستان با ۷ میلیارد تومان کسری بودجه مواجه است

رییس جدید دانشگاه آزاد اسلامی کردستان هم در این مراسم گفت: این دانشگاه از لحاظ مالی از سال 95 شیب نزولی اقتصادی در پیش گرفته و 5 میلیارد تومان بدهی آن در سال 96 به 9 میلیارد تومان در سال جاری رسیده و متأسفانه امسال این دانشگاه با هفت میلیارد تومان کسری بودجه مواجه است.

محسن پیشوایی‌علوی با بیان اینکه دانشگاه آزاد توانست علم و دانش را از انحصار شهرهای بزرگ و گروه‌های خاص خارج ساخته و آن را به میان مردم سوق دهد، گفت: به تعبیر اهل علم و متفکرین جهانی، بسیاری از ملت‌ها به ایران چشم دوخته‌اند که ببینند در سایه رهبری‌های مدبرانه رهبر و دیگر مسئولان چه اتفاقی رخ می‌دهد، لذا به تعبیر من دلیل این امر الگوبرداری این کشورها از ایران اسلامی است.

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با اعلام اینکه امروز جمهوری اسلامی در صحنه بین‌المللی و جهانی یک رسول است، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران برای ملت‌هایی که سال‌ها توسری‌خور و مظلوم و سرکوب شده بودند مانند پیامبر الگوآفرین است و مردم ایران بودند که این راه را برای سایر مردمان دنیا باز و هموار کردند.

پیشوایی‌علوی با بیان اینکه باید در پیشبرد علم و تحول دانشگاه آزاد گام برداریم، تاکید کرد: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی کردستان از لحاظ مالی از سال 95 شیب نزولی اقتصادی در پیش گرفته و 5 میلیارد تومان بدهی آن در سال 96 به 9 میلیارد تومان در سال جاری رسیده و متأسفانه امسال این دانشگاه با هفت میلیارد تومان کسری بودجه مواجه است.

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری دانشگاه آزاد اسلامی کردستان درآمدی معادل 52 میلیارد تومان داشته باشد، تاکید کرد: با مستندات موجود می‌توان نتیجه گرفت که تا پایان سال جاری دانشگاه حدود ۶ میلیارد تومان بدهی خواهد داشت.

به گفته این مقام مسوول، در دانشگاه آزاد کسری بودجه و تنگنای مالی وجود دارد که علاوه بر آن عدم ساماندهی دانشگاه، بیش از 200 مورد مسئله ریز و درشت در خصوص آن به چشم می‌خورد.

پیشوایی‌علوی با بیان اینکه تلاش می‌شود در قالب برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و طولانی‌مدت در راستای ارتقاء جایگاه دانشگاه آزاد گام برداشت، افزود : طرح راهبردی در کنار برنامه‌ریزی برای گروه‌های علمی از جمله دو الزام واحدهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی تاکید کرد: بخشی از مشکلات پرداختی هیأت علمی این دانشگاه در سطح استان قابل رفع است اما دیگر مشکلات گریبانگیر دانشگاه آزاد اسلامی کردستان از جمله روزمرگی، بی‌انگیزگی و زیان ده بودن اکثر واحدها را هم باید در نظر داشت.

وی وابستگی مالی دانشگاه آزاد به درآمد شهریه‌ای را مهم‌ترین چالش و مشکل دانشگاه دانست و اذعان کرد: باید برای حل این مهم تمهیداتی اندیشیده شود.

پیشوایی‌علوی با بیان اینکه اغلب واحدهای دانشگاه آزاد کردستان وابسته به درآمد شهریه‌ای است، تصریح کرد: بخش دیگری از کمبود و کاستی مالی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان مربوط به طلب این دانشگاه از دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با اعلام اینکه عدم توزیع مناسب علمی، ضعیف بودن ارتباط دانشگاه با صنعت، عدم تکمیلی مؤظفی کارکنان، مشکلات بیمه، عدم توزیع امکانات و تحصیلات در میان دانشگاهیان و هم‌چنین حاکم بودن فضای تخریب و سخن‌چینی و تملق و چاپلوسی گریبانگیر دانشگاه آزاد اسلامی کردستان است، که برای رفع این آفت‌ها باید چاره‌ای اندیشید.

پیشوایی‌علوی در پایان با بیان اینکه مدیریت هزینه‌ها یک الزام اساسی در دانشگاه آزاد است، اظهار داشت: در راستای استقرار این مهم نشست با مسئولین و نمایندگان، جلسه با دانشگاهیان و مجموعه عالی استان، توزیع علمی و کارشناسی شده رشته‌های علمی در استان، متناسب‌سازی و چابک‌سازی ادارات، تقلیل پست‌های اضافی در بدنه دانشگاه آزاد، ترویج احساس کرامت، آرامش و امنیت در راستای منویات رهبری و اهداف دانشگاه آزاد اسلامی، تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، مدیریت کلاس‌های حق‌التدریس و برگزاری جلسات با مسئولین استان از تلاش‌های ویژه‌ای است که زمینه ارتقاء سطح دانشگاه آزاد اسلامی استان در تمامی حوزه‌ها بکار گرفته خواهد شد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.