گفتگو ۱۳۹۷/۰۸/۱۱ ۰۹:۰۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

رها سازی شش بال سهره طلایی از چنگال شکارچی مهابادی

سرویس آذربایجان غربی- رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مهاباد از کشف شش بال سهره طلایی در مناطق کوهستانی این شهرستان خبر داد.

فاروق سخنور رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مهاباد به خبرنگار کردپرس گفت: ماموران یگان حفاظت این اداره در گشت و کنترل مستمر و شبانه روزی خود، در حوزه استحفاظی در ارتفاعات قمطره مهاباد، یک نفر متخلف زنده گیری غیر مجاز پرنده سهره را شناسایی کردند.

وی افزود: نیروهای یگان حفاظت اداره ضمن کشف شش بال سهره طلایی، دو عدد قفس و تور زنده گیری پرندگان از شکارچی متخلف او را دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل دادند.

سخنور گفت: سهره ها پس از حصول اطمینان از وضعیت سلامتی، توسط ماموران یگان حفاظت رها سازی شدند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست تصریح کرد: پرنده سهره در جنگل ها، دره های پوشیده از درخت، اطراف رودخانه ها، پارک ها، کشت زارها و در نواحی مستعد تا ارتفاع دو هزار متری زندگی می کند و سودجویان به قصد خرید و فروش این پرنده اقدام به شکار غیر مجاز آن می کنند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.