مهاباد صاحب یک تیم فوتبال در لیگ دسته سه کشوری شد
جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی یکشنبه (22 مهر) در گفت و گو با خبرنگار کردپرس گفت: امتیاز یک تیم فوتبال مرحله دوم لیگ دسته سوم کشور از استان برای مهاباد خریداری شده و تا دو ماه دیگرتیم وارد مسابقات لیگ دسته سوم کشوری خواهد شد.
محمودزاده افزود: برای اولین باردر 15 سال اخیر در مهاباد تیمی در این سطح معرفی خواهد شد با توجه به این که مهاباد در رشته فوتبال دارای سابقه درخشانی است همچنین در حال حاضر زیر ساخت های آن با وجود دو ورزشگاه گوک تپه و ورزشگاه مهاباد با ظرفیت بالای 5 هزار نفر و در مجموع اعتباری حدود 26 میلیارد تومان آماده شده است.
وی ادامه داد: ورزشگاه مهاباد دارای 75 درصد و ورزشگاه گوک تپه با 95 درصد پیشرفت فیزیکی به زودی آماده بهره برداری خواهند شد و هم اکنون مرحله چمن گذاری این دو ورزشگاه در حال اجرا است.
محمودزاده تاکید کرد: تلاش برای تامین کادر فنی و هیات مدیره تیم مهاباد در جریان است. نام تیم نیز هنوز مشخص نشده که با تکمیل هیات مدیره و کادر فنی این مسائل هم مشخص خواهد شد. مهاباد دارای فوتبالیست های مستعدی است که در حال حاضر در تیم های خارج از شهرستان و استان بازی می کنند از این بازیکنان نیز دعوت خواهد شد تا در تیم دسته سومی مهاباد حضور یابند.
نماینده مهاباد در خصوص نحوه تامین مالی این تیم گفت: از تمامی شرکت ها و کارخانه داران و فعالان اقتصادی نیز جهت اسپانسری این تیم دعوت خواهد شد تا این تیم با کادر فنی، تیم قوی و برنامه ریزی درست بتواند به لیگ دسته دوم راه یابد.
وی با اشاره به خرید امتیاز تیم مکریان در سال اظهار داشت: امتیاز خرید یک تیم از لیگ دسته سوم به نام مکریان در سال 95 به جریان افتاد و هزینه 150 میلیون تومانی نیز برای خرید امتیاز این تیم از تبریز آماده شد اما در آخرین لحظات تیم تبریز از فروش پشیمان شد. اما امسال ضمن خرید امتیاز این تیم، زیرساخت های ورزشی شهرستان نیز آماده شده است.
محمودزاده در خصوص انتقادات وارده به خرید امتیاز این تیم با وجود دو تیم مهاباد در لیگ استانی گفت: تیم های حاضر در لیگ استانی به عنوان پایه های تقویتی تیم لیگ دسته سومی کشور عمل خواهند کرد و همانطور که تا کنون از آنها حمایت شده در آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت و هر تیم جایگاه خود را دارد و از هیچکدام از رده های سنی جهت حمایت غافل نخواهیم شد.
وی ادامه داد: تیم لیگ دسته سومی برای سابقه فوتبال مهاباد ضروری است و تیم های پایه نیز می توانند ضمن بازیکن سازی از این تیم حاضردر لیگ کشوری حمایت کنند.
به گزارش کردپرس، در حال حاضر دو تیم پرسپولیس و گوک تپه مهاباد در لیگ برتر استان حضور دارند که پرسپولیس در جایگاه دوم جدول قرار دارد.
همچنین تیم فوتبال لج مهاباد نیز در لیگ دسته یک آذربایجان غربی قرار داشت که به دلیل مشکلات مالی از ادامه رقابت ها انصراف داد.
در رده نونهالان نیز تیم زاگرس مهاباد با کسب مقام اول به عنوان نماینده استان به مسابقات کشوری اعزام خواهد شد و تیم جوانان گسترش فولاد مهاباد نیز با کسب مقام دوم استان در مسابقات کشوری شرکت خواهد کرد.
دیدگاه کاربران