پ.ک.ک: ترکیه به دنبال اشغال اقلیم کردستان است/ وارد جنگ برادرکشی نمی شویم
به گزارش کردپرس، دمهات تولهلدان سخنگوی بازوی نظامی پ.ک.ک، در گفتگو با رادیو صدای آمریکا گفت که هدف واقعی لشکرکشی ارتش ترکیه به خاک اقلیم کردستان عملیات علیه پ.ک.ک، نیست و این کشور قصد اشغال اقلیم کردستان را دارد زیرا پ.ک.ک، اصلا در مناطقی که هدف حمله ترکیه قرار می گیرد، حضور ندارد.
وی افزود که نیروهای پ.ک.ک، در روستاها و مناطق مسکونی اقلیم حضور ندارد و پایگاه های این حزب در کوه های قندیل قرار دارد، اما جنگنده های ترکیه مناطق مسکونی و روستاها را بمباران کرده و جان شهروندان غیرنظامی را می گیرند.
دمهات تولهلدان تأکید کرد که ترکیه فقط می خواهد کردها را در هر کجا که هستند بکشد و به بهانه پ.ک.ک وارد خاک اقلیم شود اما مسئله واقعی آنان پ.ک.ک، نیست و به دنبال اشغال اقلیم و ایجاد پایگاه های نظامی خود در اقلیم هستند.
وی گفت که نیروهای پ.ک.ک، متشکل از تمام کُردهای منطقه بوده و این حزب در هر کجا که باشد، از کُردها محافظت می کند؛ همانطور که در زمان حمله داعش به شنگال از کُردهای ایزدی دفاع کرده و در کرکوک و مخمور نیز از کردهای این مناطق حفاظت کرده است.
همچنین تأکید کرد که اگر دولت اقلیم کردستان تحت هر بهانه ای به نیروهای پ.ک.ک، حمله کند، پ.ک.ک، هرگز وارد جنگ برادرکشی نشده و برای جلوگیری از زیان به کردها، فقط وارد عملیات دفاعی می شود.
دیدگاه کاربران