تداوم ارسال کمکهای مردمی از سلیمانیه به عفرین
سرویس عراق و اقلیم کردستان- یکی از اعضای کمپین جمع آوری کمک های مردمی از سلیمانیه برای عفرین، ضمن اعلام تداوم این کمک ها گفت که آخرین محموله از این کمک ها به عفرین ارسال شده است.
به گزارش کردپرس، ملا نادر عضو کمپین جمع آوری کمک های مردمی از سلیمانیه برای عفرین، در گفتگو با خندان گفت که جمع آوری این کمک ها از سلیمانیه برای مردم عفرین که در پی حملات ترکیه و گروه های جهادی متحد آن به عفرین آواره شده اند، ادامه دارد.
وی افزود که آخرین محموله از این کمکهای جمع آوری شده آماده و به سازمان هلال احمر در مناطق کردنشین سوریه تحویل داده شده است.
همچنین گفت که این کمک ها شامل پول نقد، آب آشامیدنی، مواد خوراکی و کالاهای ضروری برای مردم عفرین است.
پیشتر نیز چندین محموله کمک های مردمی و پزشکی از شهرهای مختلف اقلیم کردستان برای مردم عفرین ارسال شده است.
دیدگاه کاربران