خبر ۱۳۹۶/۱۲/۱۰ ۱۹:۰۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
سخنگوی اتحادیه میهنی کردستان:

دیدار هیئت کُرد از نجف روابط بغداد –اربیل را بهبود می بخشد

سرویس عراق و اقلیم کردستان- سخنگوی اتحادیه میهنی کردستان(یکیتی) و عضو هئیت کُرد دیدار کننده از نجف ،گفت: این دیدار سهم به سزایی در بهبود روابط بغداد –اربیل و حل اختلافات طرفین خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری کردپرس به نقل از پایگاه خبری « بغداد الیوم» سعدی احمدپیره در پی دیدار با آیت الله بشیر النجفی ،مرج شیعیان در نجف در کنفرانسی خبری، بابیان اینکه این دیدار به ذوب کردن یخ های روابط بغداد- اربیل خواهد انجامید، افزود: در دیدار با مراجع دینی نوعی علاقه مندی برای حل مشکلات موجود بین دولت های فدرال و اقلیم کردستان را، مشاهده کردیم.

پیره ضمن اشاره به اینکه از آیت الله النجفی خواستیم که در حل اختلافات بغداد– اربیل ایفای نقش کند، افزود: النجفی بر تلاش در توان خود برای باقی ماندن حس برادری بین کُردها و عراقی ها تاکید کرده است.

کد خبرنگار :20103

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.