خبر ۱۳۹۶/۱۲/۰۴ ۰۸:۴۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

دیدار مسرور بارزانی با مشاور امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید

سرویس عراق و اقلیم کردستان- مشاور امنیت ملی اقلیم کردستان در کاخ سفید با مشاور امنیت ملی ایالات متحده آمریکا، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش کردپرس به نقل از کردستان 24، مسرور بارزانی مشاور امنیت ملی اقلیم کردستان و فرزند مسعود بارزانی رهبر حزب دمکرات(رئیس پیشین اقلیم کردستان) که به واشنگتن سفر کرده است؛ با ژنرال هربرت مک مستر مشاور امنیت ملی ایالات متحده آمریکا، دیدار کرد.

بیان سامی عبدالرحمن نماینده دولت اقلیم کردستان در آمریکا در مورد این دیدار در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی تویتر، اعلام کرد که در این دیدار گفتگوهای مثبتی دربارە آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه و توسعه اقتصادی انجام شده و طرفین در مورد تحکیم روابط میان اقلیم کردستان و آمریکا به رایزنی پرداخته اند.

مسرور بارزانی پیش از سفر به آمریکا، در قالب هیئت اقلیم کردستان به سرپرستی نیچروان بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان در اجلاس امنیتی مونیخ شرکت کرده و در دیدارهای این هیئت با سران و مقامات کشورهای جهان حضور داشته همچنین در حساب شخصی خود در تویتر اعلام کرد که دیدارهای مفیدی با مسئولین امنیتی چندین کشور جهان انجام داده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.