خبر ۱۳۹۶/۰۸/۱۴ ۱۱:۴۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
یکی از نمایندگان جنبش تغییر در پارلمان عراق:

حیدر العبادی و دولت عراق به توصیه‌های مرجعیت برای پایبندی به قانون اساسی توجه نکردند

سرویس عراق و اقلیم کردستان - هوشیار عبدالله از نمایندگان جنبش تغییر در پارلمان عراق ضمن اشاره به اینکه لازم است در لایحه بودجه عراق به شیوە نژادپرستانه از اقلیم کردستان یاد نشود، افزود: حیدر العبادی و دولت عراق به توصیه‌های مرجعیت دینی عراق برای پایبندی به قانون اساسی توجه نکردند.

به گزارش کردپرس به نقل از لوین پرس، هوشیار عبدالله عضو جنبش تغییر و نماینده در پارلمان عراق گفت: حیدر العبادی نخست وزیر دولت فدرال از هر دو نقطه نظر متن و محتوا در ذکر نام اقلیم کردستان پایبند قانون اساسی نبوده است.

وی از دولت فدرال خواست در لایحه بودجه به جای استفاده از الفاظ نژادپرستانه که از عادات رژیم بعثی عراق بود از نام اقلیم کردستان استفاده نماید.

هوشیار عبدالله در ادامه تأکید کرد که حیدر العبادی و دولت عراق به توصیه‌های مرجعیت دینی عراق برای پایبندی به قانون اساسی توجه نکردند.

نماینده کُرد پارلمان عراق تصریح کرد: هنگامی که دیدیم عبارات شمال عراق و استانهای شمالی در لایحه بودجه به جای اقلیم کردستان استفاده شده است دچار حیرت شدیم و این نشان دهنده این است که هنوز اندیشه نژادپرستانه در عراق و علیه دولت کردستان برقرار است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.