خبر ۱۳۹۶/۰۶/۲۹ ۰۹:۳۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
استاندار کرکوک:

استاندار کرکوک: بیش از این نمی‌خواهیم در عراق بمانیم

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نجم‌الدین کریم، عضو شورای عالی همه‌پرسی استقلال کردستان و استاندار کرکوک طی سخنرانی در شهر دوبز ضمن ابراز اینکه بیش از این نمی‌خواهیم در عراق بمانیم، افزود: تنها با استقلال و آزادی مشکلات حل خواهند شد.

به گزارش کردپرس، نجم‌الدین کریم به سه زبان کردی، عربی و ترکمانی، به شهروندان کرکوک اطمینان خاطر داد که همه‌پرسی استقلال در زمان مقرر برگزار خواهد شد و در صورتی که ضمانت لازم ارائه می‌شد، کردها نیز تصمیم لازم را اتخاذ می‌کردند.

وی افزود: "اخیرا، روزنامه‌نگاری خارجی به نزد من آمد و در مورد ماندن کردها در عراق با من صحبت کرد. من از او پرسیدم، اگر از تو بخواهند در یکی از کشورهای منطقه زندگی کنی کدام را انتخاب می کنی؟ او در پاسخ به پرسش من گفت، بدون شک کردستان و من نیز گفتم: ما نیز این را می‌خواهیم که مستقل باشیم و نمی‌خواهیم دیگر با عراق بمانیم".

کد خبرنگار: 60108

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.