سهمیه کنکور سراسری دانش آموزان حادثهدیده «شینآباد» پیگیری می شود
به گزارش کردپرس، قاسم احمدی لاشکی در این دیدار با اشاره به پیگیری مستمر وضعیت دختران دانش اموز حادثه دیده شین آباد توسط وزیر آموزش و پرورش گفت: شخص وزیر آموزش و پرورش به صورت جدی پیگیر وضعیت دانش آموزان حادثه دیده شین آبادی است.
او با اشاره به اینکه هدف نهایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تحقق حیات طیبه است، ادامه داد: بهبود وضعیت فضای آموزشی در شهرستان پیرانشهر به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.
لاشکی افزود: بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، بومی گزینی در آموزش و پرورش با هدف تامین و حفظ نیروی انسانی مورد نیاز، با حساسیت بیشتری اعمال خواهد شد.
او با تسلیت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی گفت: اخلاص حاج قاسم سلیمانی، عامل ماندگاری این مرد الهی است و وی، برای امنیت و آرامش ما جان فشانی کرد و همواره آرزوی شهادت داشت.
معاون وزیر اموزش و پرورش با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی نیز بیان کرد: ارتقاء کمیت و کیفیت نیروی انسانی آموزش و پرورش، نیازمند سازماندهی بهینه نیروی انسانی است.
لاشکی ادامه داد: تا پایان برنامه ششم توسعه، افرادی که مشمول قانون جذب نیروی های حق التدریس و نهضت سوادآموزی هستند، جذب آموزش و پرورش خواهند شد.
معاون وزیر همچنین گفت: موضوع بررسی چالشهای برگشت به مدرسه پس از کرونا، اهمیت بسزایی دارد و باید ابعاد آن تحلیل و راه کار مناسب ارائه شود.
دیدگاه کاربران