محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۱/۰۹/۱۴ ۰۴:۴۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

ضرب و شتم «تیام شاهماری» دختربچه آبدانانی کذب محض است

سرویس ایلام - در پی انتشار اخباری پیرامون ضرب و شتم دختربچه آبدانانی که پدرش یکی از دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در این شهر است، دادستان ایلام این موضوع را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، دادستان مرکز استان ایلام گفت: ماجرای ضرب و شتم «تیام شاهماری» دختربچه آبدانانی که در برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی بازنشر می شود، شیطنت رسانه ای است و قویاً تکذیب می شود.

عبدالوهاب بخشنده با بیان اینکه به محض اطلاع از انتشار این خبر کذب، بلافاصله موضوع از طریق دادستان شهرستان آبدانان پیگیری شده است، اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که هیچگونه تحصن و اعتصابی از سوی این دختربچه صورت نگرفته و ضرب و شتمی هم در کار نبوده است.

وی با تأکید بر اینکه تکریم مردم و مراجعان همیشه مورد تأکید و در دستور کار محاکم قضایی بوده و هست، تصریح کرد: قطعاً با عوامل اصلی و منتشر کنندگان اینگونه اخبار کذب که جامعه را ملتهب و نگران می کنند، به شدت برخورد خواهد شد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید