۳ باند سارق با ۱۳۵ فقره سرقت در سنندج زمینگیر شدند

سرویس کردستان - فرمانده انتظامی استان کردستان از دستگیری ۳ باند سارق ۱۱ نفره با کشف ۱۳۵ فقره انواع سرقت در استان خبر داد.

به گزارش کرد پرس، سردار یحیی الهی در تشریح جزئیات این خبر، گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت خودرو و اموال دیگر در ایام جنگ تحمیلی در استان، موضوع به، صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی استان با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی پس از هماهنگی با مراجع قضایی ۳ باند در این خصوص شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه از این ۳ باند در عملیات ضربتی پلیس ۱۱ سارق و مالخر در مخفیگاه دستگیر کردند، افزود: در تحقیقات به عمل آمده، سارقان به ۱۳۵ فقره انواع سرقت از قبیل خودرو، طلاجات، اموال دولتی و خصوصی اعتراف کردند.

سردار الهی با اشاره به اینکه اموال زیادی از این سارقان کشف شد، ادامه داد: متهمان به همراه پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.

وی با قدردانی از همکاری خوب مردم و اصحاب رسانه استان با پلیس، یادآور شد: نگهداری اموال از اولویت ها است و به توصیه های پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت توجه داشته باشند.

کد مطلب 2794844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha