خبر ۱۴۰۴/۱۱/۰۸ ۱۳:۰۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

واکنش نوری المالکی به اظهارات ترامپ: انتخاب نخست‌وزیر یک تصمیم حاکمیتی است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نامزد پست نخست وزیری عراق تاکید کرد که این کشور با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالف است و آن را نقض حاکمیت خود می‌داند.

به گزارش کردپرس، نامزد پست نخست وزیری عراق تاکید کرد که این کشور با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالف است و آن را نقض حاکمیت خود می‌داند.

«نوری المالکی» نخست وزیر پیشین عراق و نامزد کنونی پست نخست وزیری گفت: ما با مداخله آشکار آمریکا در امور عراق مخالف هستیم و آن را نقض حاکمیت و تعدی به استقلال عراق می‌دانیم.

نوری المالکی تاکید کرد: گفت‌وگو بین کشورها تنها گزینه سیاسی برای تعامل است، نه توسل به زبان دیکته و تهدید.

طبق گزارش الجزیره، وی افزود: انتخاب نخست وزیر یک تصمیم حاکمیتی است و ما هیچ‌گونه مداخله خارجی در آن را نمی‌پذیریم. ما در راستای تصمیم چارچوب هماهنگی به تلاش خود تا پایان برای تحقق منافع عالی ملت عراق ادامه می‌دهیم.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.