قطار خوی- وان از اول بهمن ماه راه اندازی شد

سرویس آذربایجان غربی- تفاهم‌نامه سه جانبه شروع خدمات‌رسانی و بلیت فروشی در ایستگاه راه آهن «بابکان- خوی- بابکان» با حضور علیرضا سلیمانی مدیرعامل راه آهن آذربایجان، فرماندار و شهردار خوی امضا شد.

به گزارش کردپرس، مدیرعامل راه آهن آذربایجان در این خصوص گفت: طبق تصمیم وزارت راه و شهرسازی، مقرر شد در قطار تهران- وان که به‌صورت دو بار در هفته از خوی در روزهای دوشنبه و پنجشنبه گذر می‌کند،‌ سهمیه‌ای برای این شهرستان به صورت اختصاصی در نظر گرفته شده و مردم این شهرستان از اول بهمن ماه بتوانند نسبت به تهیه بلیت در این مسیر اقدام کنند.

علیرضا سلیمانی با اشاره به توسعه بخش مسافری ریلی خوی، افزود: با همکاری سه‌جانبه راه آهن، فرمانداری و شهرداری خوی امیدواریم با مشارکت بخش خصوصی مسیرهای دیگری را نیز از ایستگاه راه آهن خوی (بابکان) راه‌اندازی کنیم.

او درباره تکمیل حلقه‌های گمشده کریدور شرق به غرب و خط ریلی چشمه ثریا، اضافه کرد: پروژه مهم کشوری که توسط بخش خصوصی در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد، تکمیل خط ریلی شرق به غرب است که از خاوران تبریز شروع شده و مسیر مرند- سه‌راهی ایواوغلی- چشمه ثریا را طی می‌کند.

مدیرعامل راه آهن آذربایجان به وجود برخی مشکلات در حوزه حمل و نقل ریلی در دریاچه وان ترکیه اشاره کرد و ادامه داد: مسیر جدید شرق به غرب مسیری پیوسته ریلی و خاکی است که در فاز اول می‌تواند ۱۰ میلیون تن و در فازهای بعدی ۱۵ میلیون تن بار را پوشش دهد.

فرماندار خوی هم در این‌باره اظهار کرد: با امضای این تفاهم‌نامه با استقرار شرکت‌های مسافری رسما ایستگاه خوی نیز وارد چرخه ایستگاه‌های فعال کشور شد.

غلامحسین آزاد با قدردانی از حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی درباره برقراری این امکان در خوی، گفت: درصددیم با همراهی و استفاده از ظرفیت‌های نماینده مردم خوی در مجلس، در گام‌های بعدی با ایجاد بسترهای مناسب ریلی در کنار تجهیز و راه اندازی هندلینگ فرودگاه خوی، مسیرهای دیگری به جز تهران و وان را در ایستگاه راه‌آهن خوی برقرار کنیم.

کد مطلب 2792804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha