محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۴۰۴/۰۳/۰۷ ۰۹:۴۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

سفیر کره جنوبی: آمادگی کامل برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف استان کردستان داریم

خلاصه خبر
سرویس کردستان - سفیر کره جنوبی در ایران، با اشاره به ظرفیت های گسترده اقتصادی استان کردستان، از آمادگی کشورش برای توسعه همکاری ها و سرمایه گذاری در بخش های مختلف این استان خبر داد.

به گزارش کرد پرس، کیم جون پیو در «همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری کردستان» در سنندج، گفت: طی سه روز حضور در استان، جلسات متعددی با مسئولان استانی برگزار شد که نتایج آن، شناخت دقیق تری از توانمندی های کردستان در حوزه های کشاورزی، معدن و گردشگری به دنبال داشت.

وی اظهار کرد: استان کردستان از ظرفیت های فراوانی برای همکاری برخوردار است و این سفر می تواند سرآغاز تقویت روابط اقتصادی و سرمایه گذاری میان دو کشور باشد.

سفیر کره جنوبی در ایران با تأکید بر تمایل کره جنوبی برای گسترش تعاملات اقتصادی، از مسئولان استان خواست نیازها و اولویت های خود را به صورت مشخص و مکتوب اعلام کنند تا بستر مناسبی برای ارتباط میان شرکت های سرمایه گذار کره ای و فعالان اقتصادی کردستان فراهم شود.

کیم جون پیو افزود: هدف اصلی این سفر، تقویت پل ارتباطی میان ایران و کره جنوبی در حوزه های اقتصادی و سرمایه گذاری است و هیأت همراه نیز می تواند گام نخست در این مسیر راهبردی باشد.

وی ادامه داد: کره جنوبی آمادگی دارد در کنار بخش های یادشده، همکاری خود را در سایر حوزه ها نیز با استان کردستان گسترش دهد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید