محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۲/۰۷/۱۷ ۱۲:۴۴ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

حملات علیه کردستان سوریه ادامه دارد/ کشته و زخمی شدن یک زوج در حملات عصر امروز

سرویس سوریه - در ادامه حملات ارتش ترکیه به کردستان سوریه، عصر امروز روستای «خالدیه» از توابع «عین عیسی» توسط ارتش ترکیه گلوله‌باران شد و در نتیجه آن یک شهروند کشته و یک تن نیز زخمی شد.

بە گزارش کردپرس، در گلوله‌باران عصر امروز روستای «خالدیه» از توابع «عین عیسی» توسط ارتش ترکیه یک شهروند کشته و یک تن نیز زخمی شد.

به نوشته آژانس خبری هاوار، ارتش ترکیه در ادامه حملات خود به مناطق شمال و شرق سوریه به روستای خالدیه واقع در غرب منطقه عین عیسی حمله کرد.

 در نتیجه این حمله یک شهروند به نام «امشا خلال البگر» ۶۵ ساله کشته شد و همسر وی با نام «محمد الخلف العلی» ۷۰ ساله مجروح شد.

شایان خاطر است که از روز پنجشنبه و پس از آنکه ترکیه، نیروهای کرد سوری را به دست داشتن در حمله انتحاری مقابل ساختمان وزارت کشور ترکیه در آنکارا متهم کرد و تهدید کرد که به این مناطق حمله خواهد کرد، ارتش ترکیه تمام مناطق شمال و شرق سوریه به ویژه زیرساخت‌های این مناطق را هدف حمله قرار داد.

شب گذشته نیروهای سوریه دموکراتیک(SDF) در بیانیه‌ای از کشته شدن ۱۵ تن در نتیجه این حملات و زخمی شدن ده‌ها تن خبر دادند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید