اجرای رزمایش دفاع بیولوژیک شهدای مدافعان سلامت در آذربایجان غربی

سرویس آذربایجان غربی- امروز صبح رزمایش عملیات سراسری تداوم دفاع بیولوژیک شهدای مدافعان سلامت توسط نیروی زمینی سپاه ، همزمان با سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، رزمایش عملیات سراسری تداوم دفاع بیولوژیک شهدای مدافعان سلامت توسط نیروی زمینی سپاه ، امروز صبح همزمان با سراسر کشور آغاز و تا 15 فروردین ماه ادامه می‌یابد.

در این رزمایش حوزه‌های مقاومت بسیج در قالب 40 هزار پایگاه، بسیج جامعه پزشکی و 610 گروه جهادی،64 گردان بیت‌المقدس به عنوان امداد و نجات و همچنین بخشی از گردان‌های رزمی که دوره امدادگری، بهیاری و پرستاری را طی کرده‌اند حضور دارند.

در قالب اجرای این طرح، 70 هزار نفر در مدت 9 روز زیرپوشش طرح غربالگری کرونا قرار می‌گیرند و علاوه بر این، ضدعفونی محلات، مراکز اصلی شهر و روستاها نیز در قالب تیم‌های تخصصی و مهارتی انجام می‌شود.

سردار حبیب شهسواری، فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی در خصوص این رزمایش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این رزمایش در صورت نیاز تا شکست ویروس کرونا تداوم خواهد داشت و اقداماتی نظیر غربالگری، ضدعفونی محلات، مراکز اصلی شهر و روستاها را در دستور کار خواهد بود.

او افزود: علاوه بر این، تیم‌های تخصصی و مهارتی برای ضدعفونی‌کردن مراکز تخصصی نظیر عابربانک‌ها که در روزهای گذشته از ضدعفونی معابر آسیب‌دیده بودند نیز استفاده می‌شود.

کد مطلب 257368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha