گفتگو ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۰۷:۳۷ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

مختلفان در اشنویە ده ها قطعە پرندە زنبور خوار را نابود کردند

سرویس آذربایجان غربی- رئیس ادارە حفاظت محیط زیست اشنویە گفت: در یکی از زیستگاههای اشنویە، دو نفر زنبوردار در اقدامی ناشایست ده ها پرندە زنبور خوار را نابود کردند.

به گزارش خبرنگار کردپرس، کریم خضری در این بارە گفت: بر اساس گزارش های واصلە به یگان حفاظ محیط زیست این شهرستان، مشخص شد که ٢ نفر زنبوردار در اقدامی ناشایست و برای نابودی پرندە زنبور خوار اقدام بە سم پاشی زنبورها در کندوها کرده اند.

او ادامه داد: این پرندەها در هنگام تغذیە از زنبورها، مسموم و در نهایت در عرض چند دقیقە تلف شدەاند. لاشە دهها پرندە در اطراف واحد زنبورداری نامبردگان توسط یگان حفاظت، جمع آوری و مستند سازی شد.

خضری ضمن اظهار تاسف برای ارتکاب چنین عملی گفت: نمی توان برای مصلحت کاری و سود بیشتر هر عمل نادرستی را توجیە کرد. راههای دیگری برای دور نگە داشتن این پرندگان از زنبورها وجود دارد.

رئیس ادارە حفاظت محیط زیست اشنویە تصریح کرد: این افراد می توانستند با توسل بە پخش صدای گونە شکاری قرقی از ضبط صوت، این پرندگان زیبا و بسیار ضروری برای اکوسیستم را از محدودە پرواز زنبورها فراری دهند.

اودر خصوص اقدامات صورت گرفتە نیز بیان کرد: در برخورد با این پدیدە برای زنبورداران خاطی پروندە مقدماتی تشکیل و ضمن اخذ خسارات زیست محیطی پروندە در راستای اعمال مادە ۱۳ قانون شکار و صید بە دادگستری ارجاع دادە خواهد شد.

خصری همچنین اظهار داشت: کشتار دستەجمعی این گونە برای دفع آن توسط زنبورداران لطمات جبران ناپذیری بە تنوع زیستی شهرستان وارد خواهد آورد و شاید سایر گونەهای گوشتخوار در هنگام تغذیە آن نیز آسیب ببیند، فلذا ادارە حفاظت محیط زیست با قاطعیت با چنین تخلفاتی برخورد خواهد کرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.