خبر ۱۴۰۰/۰۶/۱۲ ۱۰:۵۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
شورای آتلانتیک:

آمریکا باید میان ترکیه و نیروهای کرد سوریه میانجی‌گری کند

سرویس جهان- اندیشکده شورای آتلانتیک بر لزوم تغییر سیاست آمریکا در سوریه و تلاش برای رفع تنش میان نیروهای دموکراتیک سوریه و دولت ترکیه تاکید کرده است.

به گزارش کردپرس، اندیشکده شورای آتلانتیک در مقاله ای بر لزوم تغییر سیاست آمریکا در سوریه و بازنگری در آن، بویژه پی از خروج از افغانستان تاکید کرده است.

این اندیشکده از جمله از آمریکا خواسته است تلاش کند میان ترکیه و نیروهای دموکراتیک سوریه میانجی‌گری کند تا تنش ها و درگیری‌های اخیر از جمله عملیات هوایی پهپادهای ترکیه تشدید نشود و اوضاع شمال شرق سوریه از کنترل خارج نشود.

این اندیشکده همچنین خواستار عدم حمایت آمریکا از یکجانبه گرایی کردها در شمال سوریه شده و از واشنگتن خواسته است تلاش کند اعراب شمال شرق سوریه از جمله در رقه و دیرالزور حضور بیشتری در اداره خودگردان کردی در شمال شرق سوریه داشته باشند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.