خبر ۱۳۹۸/۰۶/۱۲ ۱۷:۵۷ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
مسئول پاسخگویی اربیل به گزارش های بین المللی:

هیچ زندانی سیاسی در اقلیم کردستان وجود ندارد

سرویس عراق و اقلیم کردستان- مسئول پاسخگویی دولت اقلیم کردستان به گزارش های بین المللی، تاکید کرد که در اقلیم هیچ زندانی سیاسی وجود نداشته و هیچ گزارشی از شکنجه و آزار زندانیان نیز ثبت نشده است.

به گزارش کردپرس، دیندار زیباری طی گفتگو با خبرگزاری آناتولی، اعلام کرد که اقلیم کردستان تاکنون 853 تن از عناصر داعش را که توسط نیروهای امنیتی اقلیم و پیشمرگ ها دستگیر شده اند، به دولت مرکزی عراق تحویل داده و هنوز 677 تن از عناصر داعش در زندان های اقلیم هستند.

وی در مورد وضعیت آزادی های سیاسی در اقلیم، تاکید کرد که در حال حاضر هیچ زندانی سیاسی در اقلیم کردستان وجود ندارد و تاکنون هیچ شکایتی در مورد وجود شکنجه و آزار زندانیان اقلیم نیز ثبت نشده است، با این حال 35 تن در اقلیم بنا به دلایل مختلف و غیر سیاسی با حکم اعدام روبرو هستند که حکم آن ها هنوز اجرایی نشده است.

مسئول پاسخگویی دولت اقلیم کردستان به گزارش های بین المللی در مورد وضعیت پناهندگان و آوارگان اسکان داده شده در اقلیم نیز گفت که بیش از 800 هزار پناهنده در اقلیم حضور دارند، از جمله 250 الی 270 هزار پناهنده و آوارە از کردهای ترکیه، سوری، ایرانی و نیز 500 هزار تن از ساکنان کرکوک، خورماتو و صلاح الدین و استان های سنی نشین عراق و اقلیت های مختلف این کشور، در اقلیم هستند.

وی تاکید کرد که دولت اقلیم تاکنون بودجه سنگینی را برای تامین نیازهای این پناهندگان و آوارگان و اختصاص داده و رسیدگی به آنان طی 4 سال گذشته 30 میلیارد دلار برای اقلیم هزینه داشته است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.