تندبادها دوباره آذربایجان غربی را در بر می گیرند
سرویس آذربایجان غربی- رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی از بارشهای پراکنده و وزش باد شدید از فردا تا آخر هفته جاری خبر داد.
مهدی صابری در این خصوص به خبرنگار کُردپرس گفت :بر اساس بررسی آخرین نقشه های پیش یابی با عبور امواج ا کم دامنه از تراز میانی جو طی امروز و فردا شاهد افزایش ابر و وزش باد و بارش های خفیف و پراکنده در برخی نقاط استان خواهیم بود.
او ادامه داد: از فردا تا اواخر هفته بر سرعت وزش باد در سطح استان افزوده خواهد شد که به ویژه در نیمه جنوبی استان وزش باد ها با سرعت بیشتری پیش بینی می شود.
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی استان گفت: از نظر دمایی هم تا اواخر هفته جاری با روند افزایش تدریجی دما مواجه خواهیم بود.
صابری بیان کرد: هم اکنون دمای ارومیه بین حداقل یک و حداکثر ۱۱ درجه سانتیگراد در کتاب آخر هفته این میزان افزایش می یابد.
او در پایان گفت: در ۲۴ساعت گذشته شاهین دژ با ۱۴ درجه بالای صفر گرم ترین و چالدران با ۸ درجه زیر صفر سردترین شهر استان گزارش شد.
دیدگاه کاربران