دومین پایگاه جنگلی اطفای حریق کردستان در بانه به بهره برداری رسید
به گزارش خبرنگار کرد پرس روز پنجشنبه همزمان با پنجمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر دومین پایگاه اطفای حریق کردستان و ساختمان اداری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بانه با حضور «عبدالرضا بازدار» معاون برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع طبیعی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به بهره برداری رسید.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بانه در آیین بهره برداری از پایگاه اطفای حریق و ساختمان اداری منابع طبیعی و آبخیزداری بانه گفت: عملیات اجرای این ساختمان در سال 94 در زمینی به مساحت 510 متر مربع و یک هزار و 552 متر مربع متراژ کار آغاز شد.
عثمان افتخاری افزود: برای احداث این ساختمان 39 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی هزینه شده که سایت اطفای حریق و ساختمان اداری در سه طبقه احداث شده است.
شهرستان بانه ۱۳۰ هزار هکتار منابع طبیعی دارد که ۸۰ هزار هکتار جنگل و ۵۰ هزار هکتار مرتع است.
دیدگاه کاربران