تلاش برای باز شدن مرز تجاری مهران ادامه دارد
به گزارش خبرگزاری کردپرس، قاسم سلیمانی دشتکی خواستار بازگشایی مرز تجاری استان شد و گفت: حدود ۴ و نیم درصد صادرات کشور از مرز مهران انجام می شود و بازگشایی این مرز در این شرایط برای اقتصاد کشور و توسعه استان حائز اهمیت است.
او گفت: تحولات ایجاد شده در حوزه های مختلف استان را نتیجه هم افزایی عنوان کرد و گفت: ظرف دو نیم سال گذشته قریب ۵۰ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه گذاری شده است که با توجه به شرایط و وضعیت اقتصادی کشور این یک رکورد بی نطیر در امر سرمایه گذاری محسوب می شود.
استاندار ایلام افزود: در حال حاضر بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه آماده داریم که انشاء الله بعد از پشت سر گذاشتن وضعیت کرونا با دستان ریاست محترم جمهوری افتتاح می شوند.
سلیمانی دشتکی در ادامه عملکرد مجموعه جهاد کشاورزی را مطلوب عنوان کرد و گفت: علاوه بر افزایش چند برابری تولید گندم و کلزا، زمین های آبی استان از ۷۵ هزار هکتار به ۱۱۰ هزار هکتار افزایش یافته و تا پایان دولت به ۱۵۰ هزار هکتار افزایش می یابد.
دیدگاه کاربران