محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۳:۱۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

لاهور شیخ جنگی: از عملکرد دولت اقلیم کردستان ناراضی هستیم

سرویس عراق و اقلیم کردستان- رئیس مشترک حزب اتحادیه میهنی کردستان تاکید کرد که این حزب از عملکرد دولت اقلیم کردستان راضی نیست و از مردم حمایت می کند.

به گزارش کردپرس به نقل از سایت خبری و تحلیلی شارپرس، لاهور شیخ جنگی رئیس مشترک حزب اتحادیه میهنی کردستان، در گفتگو با یکی از رسانه های این حزب، تاکید کردکه اتحادیه میهن ی ا عملکرد کابینه دولت کنونی اقلیم کردستان ناراضی است و به همین دلیل با برخی از اعضای این حزب برای تقویت راهکارهای شناسایی و مبارزه با فساد حزبی و دولتی تلاش می کند.

وی تاکید کرده که اتحادیه میهنی باید بسیار صریح و رک بوده و در عمل اجازه ندهد هیچ شخص و جریانی، با دستاوردهای این حزب قمار کند.

لاهور شیخ جنگی در ادامە گفت کە اکنون اتحادیه میهنی در شرایطی با ثبات،با قدرت بدون تردید و دودلی و به دور از دخالت قرار دارد و با تمام توان برای نیل به اهدافی که برای آن تاسیس شده، تلاش می کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید