خبر ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ ۰۶:۱۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
مظلوم کوبانی:

علی رغم تهدیدات امنیتی ترکیه به محافظت از مراکز نگهداری داعش ادامه می دهیم

سرویس سوریه - مظلوم کوبانی، فرمانده کل نیروهای ارتش دموکراتیک سوریه در واکنش به اظهارات اخیر سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در خصوص آزادسازی برخی اعضای داعش توسط ارتش دموکراتیک سوریه در ازای دریافت پول عنوان کرد: علی رغم تهدیدات امنیتی ترکیه به محافظت از مراکز نگهداری داعش ادامه می دهیم.

به گزارش کردپرس، مظلوم کوبانی، فرمانده کل نیروهای ارتش دموکراتیک سوریه در واکنش به اظهارات اخیر سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در خصوص آزادسازی برخی اعضای داعش توسط ارتش دموکراتیک سوریه در ازای دریافت پول عنوان کرد: «ما علی رغم تهدیدات ترکیه علیه مراکز نگهداری از تروریست های دولت اسلامی عراق و شام (داعش) در کردستان سوریه توانستیم از صلح و امنیت بین المللی محافظت کنیم. اظهارات و گزارشاتی که وزیر امور خارجه روسیه در خصوص مسئله زندانیان داعشی ارائه می دهد دقیق نیست».

به نوشته خبرگزاری KRDnews، کوبانی در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: «نیروهایمان با قدرت های بین المللی به خصوص با آمریکا و روسیه در خصوص سرنوشت زندانیان داعشی در هماهنگی روزانه و دائمی هستند. در این خصوص نیز علی رغم تهدیدات امنیتی ترکیه علیه این مراکز به محافظت از آنان ادامه می دهیم».

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.