خبر ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ ۱۱:۱۹ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

درخواست نماینده عراقی از احزاب کُرد و سُنی برای حمایت از اخراج نیروهای آمریکا

سرویس عراق و اقلیم کردستان - یکی از نمایندگان مجلس عراق از همه جریان های سیاسی این کشور از جمله کردها و اهل تسنن درخواست کرد که برای اخراج قانونی نیروهای آمریکایی متحد شوند.

به گزارش کردپرس، علی حسن، عضو مجلس نمایندگان عراق از هم پیمانی سائرون پیش از ظهر امروز (پنج شنبه) در گفت و گو با پایگاه خبری بغداد الیوم، از جریان های سیاسی این کشور از جمله جریان های کُرد و سُنی درخواست کرد که برای تلاش مشترک در راستای اخراج نیروهای آمریکایی، در مجلس با یکدیگر متحد شوند.

حسن در این باره اظهار داشت: اعضای مجلس نمایندگان از همه فراکسیون های سیاسی از جمله سُنی و کُرد باید برای اخراج نیروهای آمریکایی با استفاده از قانون و راه های دیپلماتیک، صف خود را در صحن مجلس متحد سازند.

این نماینده هم پیمانی سائرون متشکل از جریان صدر به رهبری مقتدی صدر و هم پیمانان آن همچنین تصریح کرد: جر و بحث های رسانه ای و اظهارات تند هیچ فایده ای نخواهد داشت؛ بنا بر این افراد راستگو باید به درخواست صدر پاسخ دهند و با وی برای تحقق هدف مورد نظر (اخراج نیروهای آمریکایی از عراق) همکاری کنند.

این درحالی است که پیشتر فاضل الفتلاوی، عضو مجلس نمایندگان عراق از ائتلاف فتح به رهبری هادی عامری ضمن استقبال از درخواست مقتدی صدر از جریان های سیاسی این کشور برای همکاری جهت اخراج نیروهای آمریکایی، تاکید کرد که با هم پیمانی سائرون برای تصویب قانون اخراج این نیروها همکاری خواهند کرد.

لازم به ذکر است که به دنبال حمله هوایی شامگاه یک شنبه گذشته جنگنده های آمریکا به پایگاه های تیپ های 45 و 46 حشد الشعبی در شهرستان قائم در استان الانبار در غرب عراق و در نزدیکی مرز مشترک با سوریه که بر اساس آمار رسمی این سازمان، 27 کشته و 51 زخمی بر جای گذاشت، برخی جریان های سیاسی عراقی بار دیگر مسئله اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور و لغو توافقنامه امنیتی میان دو کشور را مطرح کردند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.