تاکنون هفت شهروند کُرد در تظاهرات بغداد جان خود را از دست داده اند
به گزارش کردپرس، جواد ملکشاهی در گفتگو با سایت رسمی حزب دمکرات کردستان، ضمن اشاره به اینکه شهروندان کُرد ساکن بغداد نیز در تظاهرات و اعتراضات خیابانی بغداد حضور دارند، اعلام کرد که حضور شهروندان کُرد در این اعتراضات که خواسته های خود را از دولت عراق دارند، از سوی برخی عشایر کُردهای فیلی سرپرستی می شود.
وی گفت که بنا به اطلاعاتی که سندیکای روزنامه نگاران کُرد در بغداد، کسب کرده است؛ طی دو ماه گذشته دست کم هفت شهروند کرد جان خود را به دلیل خشونت های روی داده در این اعتراضات از دست داده اند.
مسئول سندیکای روزنامه نگاران کرد در بغداد، همچنین اعلام کرد که یکی از کشته شدگان، یک دختر کُرد دانشجوی ترم دوم دانشگاه بغداد بوده است.
جواد ملکشاهی گفت که هیچ اطلاع و آماری از شمار شهروندان کُردی که در این تظاهرات مجروح شده اند، در دست نیست و از سوی دیگر تاکنون آماری از تعداد دقیق شهروندان کُرد ساکن بغداد به دست نیامده، اما شمار آنان کمتر از یک میلیون نفر تخمین زده می شود.
دیدگاه کاربران