درخواست پارلمان کردستان برای شفاف سازی در امور و درآمدهای نفتی اقلیم کردستان
به گزارش کردپرس، سرکو آزاد گلالی طی گفتگو با رادیو کردی زبان نوا، اعلام کرد که کمیسیون انرژی و منابع طبیعی پارلمان کردستان امروز چهارشنبه نشستی را به منظور بررسی فعالیت های نفتی اقلیم کردستان برگزار می کند.
وی افزود که یکی از محورهای اصلی نشست مذکور این است که اطلاعات مربوط به فعالیت ها و درآمدهای نفتی اقلیم در انحصار آشتی هورامی وزیر پیشین منابع طبیعی و برخی افراد نزدیک به وی بوده و تاکنون جزئیات این اطلاعات اعلام نشده است.
دبیر کمیسیون انرژی و منابع طبیعی در پارلمان کردستان افزود که این کمیسیون از هیئت رئیسه پارلمان درخواست کرده که اقدامات لازم برای اطلاع یافتن از متن و جزئیات قراردادهای نفتی اقلیم شده، اما انجام این مهم به دلیل اینکه هنوز هیچ شخصی برای تصدی منصب وزارت منابع طبیعی در دولت جدید انتخاب نشده و مسرور بارزانی نخست وزیر اقلیم به همراه هیئتی از وزرای دولت این منصب را به صورت سرپرستی اداره می کند، انجام نشده است.
همچنین تاکید کرد که این کمیسیون علیرغم اینکه به جز گزارش های شرکت حسابرسی دیلویت از فعالیت های نفتی اقلیم، که اطمینان چندانی نیز به آن وجود ندارد، منبع و اطلاع دیگری از این حوزه ندارد؛ به تلاش و اقدامات خود برای شفاف سازی در امور نفتی با همکاری هیئت رئیسه پارلمان ادامه می دهد.
سرکو آزاد گلالی خاطر نشان ساخت که یکی از موارد مهم مورد تاکید کمیسیون این است که لایحه اصلاحات اقلیم که قرار است با همکاری دولت و پارلمان آماده شود، در کنار کاهش هزینه های دولت، شامل شفاف سازی امور نفتی و دیگر درآمدهای اقلیم و به ویژه حساب های بانکی وزارت منابع طبیعی شود.
دیدگاه کاربران