مفاخر آذربایجان غربی شناسایی می شوند
به گزارش کردپرس، استاندار آذربایجان غربی در نخستین جلسه انجمن آثار و مفاخر استان در سالجاری که صبح امروز در محل استانداری برگزار شد، گفت: مفاخر ادبی و فرهنگی استان نباید به فراموشی سپرده شوند. آن ها سرمایه ای بزرگ برای جامعه هستند و برنامه ریزی در جهت بهره مندی بیشتر از ظرفیت مفاخر استان ضروری است.
محمدمهدی شهریاری افزود: مردم استان به ادبا و شخصیت های فرهنگی خود بسیار علاقمند اند و در این میان وظیفه ماست که با برنامه ریزی در جهت تبیین آثار و نکوداشت مفاخر، از این فرهنگ اصیل صیانت و آن را به نسل جوان نیز منتقل نماییم.
وی ادامه داد: موضوع انتقال کتب و اسناد تاریخی مربوط به استان که در تبریز نگهداری می شوند، پیگیری و اقدامات لازم برای راه اندازی مرکز اسناد استان انجام شود.
سابق بر این نیز مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی از راه اندازی موزه مفاخر با تمرکز بر شخصیتهای تاریخی منطقه خبر داده بود.
حجت الاسلام والمسلمین ناصر خدایاری در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان غربی گفت: این انجمن بر مفاخری که در قید حیات هستند تمرکز دارد اما موزه مفاخر بر شخصیتهای تاریخی منطقه متمرکز است.
دیدگاه کاربران