خبر ۱۳۹۸/۰۴/۲۴ ۰۷:۵۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

برگزاری نمایشگاه فرصت‌های شغلی در اربیل

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نمایشگاه افزایش فرصت های شغلی برای جوانان اقلیم کردستان، از سوی رئیس اقلیم و با حضور شرکت های 14 کشور خارجی آغاز به کار کرد.

به گزارش کردپرس به نقل از شبکه تلویزیونی کردستان 24، امروز دوشنبه 24 تیر/15 جولای، نمایشگاه ایجاد فرصت های شغلی در شهر اربیل و با هدف افزایش فرصت های شغلی برای جوانان اقلیم کردستان، در محل نمایشگاه های بین المللی اربیل، گشایش یافت.

این نمایشگاه با حضور 166 شرکت تولیدی و اقتصادی از 14 کشور جهان و همچنین شرکت های اقلیم، از سوی نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان گشایش یافت.

مسئول برگزاری نمایشگاه نیز سازمان خصوصی"روانگه" که تحت نظر نچیروان بارزانی و فرزند وی اداره می شود؛ معرفی شده است.

همچنین بسیاری از مقامات ارشد دولتی و پارلمانی اقلیم نیز در مراسم گشایش و آغاز به کار نمایشگاه حضور دارند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.