محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۴۰۰/۰۲/۱۴ ۰۰:۳۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

کشف ۶۰ کیلوگرم مواد مخدر با همکاری پلیس ایلام و لرستان

خلاصه خبر
سرویس ایلام - فرمانده انتظامی استان ایلام در جمع خبرنگاران گفت: ماموران مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری پلیس استان لرستان در یک عملیات اطلاعاتی و مشترک از ۲ دستگاه خودرو ۶۰ کیلوگرم ماده مخدر کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، سردار دلاور القاصی مهر اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی استان ایلام با همکاری انتظامی استان لرستان این عملیات را با موفقیت اجرایی کردند.

وی گفت: در این عملیات مشترک، ماموران نیروی انتظامی موفق شد ۲ دستگاه خودروی سواری را توقیف کنند که در بازرسی از خودروهای متوقف شده، ۶۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف شد.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد: در این راستا ۲ خودرو توقیف و پنج متهم نیز دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۱۷۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کشف شده است، گفت: یکی از اولویت‌های پلیس مقابله و مبارزه بی امان با عمده فروشان، خرده فروشان و معتادین متجاهر است که در این راستا با قاطعیت عمل می‌شود.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید