روند عقیم سازی سگ های بلاصاحب در روستاهای بوکان انجام می شود
افسر گودرزی در گفت و گو با خبرنگاركردپرس، افزود: حذف سگها از طبیعت امکان پذیر نیست و تغییر چرخه زندگی سگ ها، قلمرو سازی حیوانات دیگری نظیر روباه را در منطقه به دنبال دارد پس باید به روش های مختلف دیگر جمعیت این حیوان را کنترل نمایم و جامعه نیز وجود آنها را تحمل کند.
وی ادامه داد: زنده گیری سگ ها توسط شهرداری انجام و به مرکز نگهداری سگ ها واقع در جوار کارخانه آسفالت شهرداری واقعه در جاده کوسه منتقل می شوند.
گودرزی از عقیم سازی سگ های بلاصاحب در مرکز نگهداری آنها خبر داد و افزود: با عقیم سازی 6 قلاده سگ بلاصاحب در پناهگاه سگهای بلاصاحب بوکان، روند عقیم سازی سگ ها با تلاش سه نفر دامپزشک به صورت داوطلب آغاز شده است.
وی اظهارداشت: شهرداری هنوز داروهای مورد نیاز برای عقیم کردن را فراهم نکرده بود اما با همکاری و یکدلی قدم در راهی نهاده ایم که با تکمیل آن واکسیناسیون ها با مشارکت مردم ومسولان ادامه می دهیم.
مدیر انجمن حمایت از حیوانات بی پناه زیستن بوکان (بشدار) با بیان اینکه برای عقیم سازی هزینه های زیادی لازم دارد، گفت: عقیم سازی سگها به صورت آزاد در گذشته 400هزار تومان هزینه داشت اما امروز 700هزار تومان می خواهد .
گودرزی بیان کرد: سه تن از دامپزشک های بوکان عقیم سازی را به صورت رایگان انجام می دهند اما برای عقیم سازی هزینه دارو لازم داریم که باید تامین شود.
وی با اشاره به اینکه در مرکز نهگداری سگ های بلاصاحب هم اکنون 400قلاده سگ وجود دارد، اضافه کرد: با همکاری شبکه دامپزشکی بوکان 2دوره کامل واکس هاری زده شده است تا سگ ها از نظر این بیماری ایمن باشند.
به گزارش كرد پرس، انجمن حمایت از حیوانات بی پناه زیستن بوکان بشدار( در مناطق کردنشین به سگ بشدار گفته می شود) بیش از سه سال است فعالیت خود را آغاز کرده و از سگ های بلاصاحب با تهیه غذا و دارو حمایت جدی می کند.
دیدگاه کاربران