ارومیه پاکیزهترین کلانشهر ایران شد
به گزارش کردپرس، در مراسم جشن روز پاکبان از زحمات یک هزار و 200 پاکبان شهرداری ارومیه تجلیل به عمل آمد.
شهردار ارومیه در این مراسم که با حضور بالغ بر یک هزار نفر از پاکبانان این شهر برگزار شد، گفت: از 7 سال پیش و به همت شهرداری ارومیه روز 14 اسفند به عنوان روز پاکبان در این شهر گرامی داشته شده تا از نیروهای این بخش از شهرداری قدردانی شود.
محمد حضرت پور افزود: امسال به خاطر تلاش پاکبانان، ارومیه پاکیزهترین کلانشهر ایران شد و برای تجلیل از خدمات نیروهای سازمانهای پسماند شهرداریها شایسته است روز ۱۴ اسفند به عنوان "روز پاکبان" در کشور نامگذاری شود.
در این جلسه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: پرداخت حقوق اقشار کارگری مورد تاکید دولت است و امسال تا پایان سال باید کلیه حقوق و معوقات کارگران آذربایجان غربی پرداخت شود.
گفتنی است؛ در این مراسم که با اجرای آثار هنری همراه بود از 24 پاکبان نمونه و پیشکسوت شهر ارومیه تجلیل شد.
دیدگاه کاربران