خبر ۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۰۹:۴۸ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
کارشناس نظامی کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی:

افزایش تلاش اسرائیل برای کسب اطلاعات درباره عراق با هدف اقدام علیه حضور ایران

سرویس عراق و اقلیم کردستان - یک کارشناس صهیونیست از تصمیم رژیم اشغالگر قدس برای افزایش جمع آوری اطلاعات درباره عراق در راستای اقدام علیه حضور نظامی ایران در این کشور خبر داد.

به گزارش کردپرس به نقل از السومریه نیوز، آلون بن دیوید، کارشناس نظامی کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی ضمن اعلام این که این رژیم تصمیم گرفته جمع آوری اطلاعات در رابطه با عراق را با هدف اقدام علیه حضور نظامی ایران در این کشور افزایش دهد، در این باره اظهار داشت: این تصمیم به دلیل وجود نشانه های دال بر اقدام ایران در به کار گیری پتانسیل زیادی در راستای حضور نظامی با هدف تقویت تاثیرگذاری خود در داخل عراق اتخاذ شد.

بن دیوید در این باره افزود: برآوردهای غالب در اسرائیل بر سر این مسئله توافق نظر دارند که استقرار نظامی ایران در عراق تبدیل به خطر بزرگی می شود چرا که تل آویو پس از سرنگونی رژیم صدام حسین، عملا عراق را از فهرست کشورهایی خارج کرد که آنها را تهدیدی راهبردی علیه امنیت ملی خود قلمداد می کند.

این کارشناس صهیونیست همچنین تصریح کرد: محافل امنیتی و نظامی در اسرائیل بر این باورند که موفقیت ایران در ایجاد یک ساختار نظامی بزرگ در عراق یکی از نتایج حملات اسرائیل به حضور نظامی آن در سوریه است.

این در حالی است که تامیر هایمان، رئیس سرویس اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی نیز در این اواخر طی سخنانی در کمیسیون امور خارجه و امنیت پارلمان این رژیم (کنست) نسبت به اقدام ایران در استقرار موشک های پیشرفته در خاک عراق هشدار داده بود.

در حالی که رسانه های عبری زبان در این اواخر از برخی فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی نقل کرده بودند که اقدام نظامی علیه حضور ایران در عراق بعید نیست، عاموس یادلین، رئیس پیشین سرویس اطلاعات نظامی این رژیم گفته بود که یکی از دلایل عدم اتخاذ چنین اقدامی، ضعف اطلاعات در دست تل آویو در رابطه با رویدادهای عراق است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.