2 شبکه سرقت به عنف در بوکان مهندم شدند
به گزارش کردپرس، به نقل از ایرنا، سرهنگ مجید محبعلی افزود: در پی شکایت برخی از شهروندان مبنی بر اینکه توسط افراد سودجو با عناوین مختلف به منزلی در یکی از حومه های بوکان دعوت شده اند و سپس مورد اذیت و آزار جسمی قرار گرفته و وسایل و وجه نقد همراهشان به سرقت رفته موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه حسابهای بانکی این افراد نیز مورد دستبرد قرار گرفته بود اظهار داشت: ماموران انتظامی در این رابطه 2 شبکه، شامل 6 مرد و 2 زن را دستگیر کردند.
وی اضافه کرد: زنان عضو این شبکه ها، افراد را به مناطق حاشیه شهر کشانده و مردان عضو شبکه که در این مناطق مخفی شده بودند به افراد فریب خورده تعرض و اموالشان را به سرقت می بردند.
وی با بیان اینکه این افراد به 2فقره سرقت به عنف اعتراف کردند، افزود: از مخفیگاه این متهمان چندین تیغه سلاح سرد شامل چاقو و قمه، تعدادی تجهیزات پلیسی و همچنین 400 میلیون ریال وجه نقد کشف شده است.
یادآوری می شود؛ در طی هفته جاری با تلاش ماموران انتظامی بوکان یک شبکه از سارقان مسلح در این شهرستان شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند.
دیدگاه کاربران