خبر ۱۳۹۷/۰۹/۱۹ ۰۷:۳۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

باند مخدر کوکائین در ارومیه منهدم شد

سرویس آذربایجان غربی– فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی از کشف مواد مخدر به ارزش ۴ میلیارد ریال و انهدام باند توزیع مواد مخدر کوکائین در ارومیه خبر داد.

به گزارش کردپرس، سردار مسعود خرم‌نیا شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص جزییات کشف مواد مخدر در مرکز استان اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت باند بزرگ در امر توزیع مواد مخدر کوکائین و انتقال آن به استانهای عمقی کشور، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه قاچاقجیان قصد انتقال مواد مخدر به تهران را داشتند، ادامه داد: در این راستا ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی از قصد انتقال مواد مخدر کوکائین به پایتخت آگاه و پس از یک عملیات ضربتی موفق شدند باند قاچاق کوکائین را در پست ایست و بازرسی شهید کلانتری توقیف کنند.

خرم‌نیا گفت: ماموران انتظامی استان سه نفر از اعضای باند را دستگیر و با تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: در بازرسی‌های به عمل آمده از خودروی ۲۰۷ متهمان، ۳۰۰ گرم کوکائین به ارزش ۴ میلیارد ریال کشف و ضبط کردند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.