خبر ۱۳۹۷/۰۹/۱۵ ۱۸:۲۴ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
استاندار كرمانشاه:

شرايط براي فعاليت بزهكاران ناامن تر می شود

سرویس کرمانشاه - استاندار كرمانشاه گفت: با تلاش بيشتر از سوي دستگاه هاي ذيربط شرايط موجود براي فعاليت بزهكاران ناامن ترخواهد شد.

به گزارش خبرنگار کردپرس به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل استانداري، هوشنگ بازوند در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، از دستگاه هاي اجرايي ذيربط خواست كه تلاش خود را براي مقابله جدي تر و گسترده تر با بزهكاران و عرضه كنندگان مواد مخدر به منظور افزايش رضايتمندي مردم بيشتر كنند.

وي با بيان اينكه نظام جمهوري اسلامي همواره به مقابله قاطع و جدي با عوامل و عرضه كنندگان مواد مخدر و افراد بزهكار تاكيد دارد، گفت: با مقابله جدي تر با بزهكاران و عرضه كنندگان مواد مخدر اميد در بين مردم افزايش مي يابد، لذا ما براي افزايش اميد و آرامش مردم كه سرمايه اجتماعي محسوب مي شوند، بايد بيش از پيش تلاش كنيم.

استاندار كرمانشاه تاكيد كرد: براي مقابله قاطع با بزهكاران عرضه كنندگان مواد مخدر و افراد مخل آرامش مردم به عزم جدي همه مسئولان نياز داريم و در اين راستا از همه مي خواهم كه نهايت تلاش خود براي برخورد جدي تر با بزهكاران را بكار گيرند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.