خبر ۱۳۹۷/۰۸/۲۴ ۱۴:۲۰ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
مشاور دفتر سیاسی حزب دمکرات:

نیچروان بارزانی نامزد رسمی نخست‌وزیری اقلیم کردستان است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- مشاور دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان اعلام کرد که نیچروان بارزانی نامزد رسمی این حزب برای تصدی دوباره منصب نخست وزیری اقلیم کردستان است و هفته آینده گفتگو با احزاب سیاسی را برای تشکیل دولت جدید اقلیم آغاز می کند.

به گزارش کردپرس، عارف رشدی در گفتگو با سایت رسمی حزب دمکرات کردستان گفت که این حزب بار دیگر نیچروان بارزانی نخست وزیر کنونی اقلیم کردستان و معاون مسعود بارزانی رهبر حزب را برای تصدی منصب نخست وزیری در دولت جدید اقلیم کردستان کاندید کرده است.

مشاور دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان افزود که هیچ عاملی برای تعویق گفتگوهای مربوط به تشکیل دولت جدید اقلیم کردستان وجود ندارد و نیچروان بارزانی هفته آینده در رأس هیئتی که با نظر جمعی در حزب دمکرات تعیین می شود؛ گفتگو با احزاب سیاسی اقلیم را برای تشکیل کابینه نهم دولت آغاز می کند.

همچنین تأکید کرد که مسئله مهم در حال حاضر توافق میان احزاب بر سر برنامه دولت آینده و همکاری در اجرای آن و پاسخگویی به مطالبات مردم اقلیم است.

عارف رشدی گفت که هیئت حزب دمکرات با تمام احزاب اقلیم در این خصوص گفتگو می کند و هر حزبی که خود را با برنامه ها و خط مشی حزب دمکرات برای دولت جدید، تطبیق دهد، در دولت سهیم خواهد بود.

حزب دمکرات در انتخابات پنجمین دوره پارلمان کردستان که 8 مهر ماه گذشته انجام شد، 45 کرسی از مجموع 111 کرسی پارلمان را کسب کرده و به عنوان حزبی که بیشترین شمار آرا و کرسی را به دست آورده تشکیل دولت و تعیین نخست وزیر را حق قانونی خود می داند و تأکید می کند که میزان آرا و کرسی های احزاب اقلیم در انتخابات معیار اصلی میزان مشارکت آنان در دولت آینده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.