خبر ۱۳۹۷/۰۷/۳۰ ۱۴:۴۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تحرکات مجلس عراق برای کاهش معاونان رئیس جمهور

سرویس عراق و اقلیم کردستان-نماینده ائتلاف اصلاح و بازسازی در مجلس عراق از وجود تحرکاتی در مجلس و جمع آوری امضاءهایی برای بازنگری در قانون ریاست جمهوری عراق و کاهش معاونان ریاست جمهوری به یک نفر پرده برداشت.

به گزارش کردپرس، عباس علیوی کاظم در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه» گفت: اکنون تلاش ها و تحرکات زیادی از سوی اکثر نمایندگان مجلس عراق برای بازنگری در قانون ریاست جمهوری عراق و کاهش تعداد نمایندگان رئیس جمهوری از 3نفر به یک نفر جریان دارد.

کاظم ضمن اشاره به اینکه بازنگری در قانون ریاست جمهوری عراق و کاهش معاونان رئیس جمهور با هدف ارضای برخی از فراکسیون سیاسی مجلس نمایندگان صورت می گیرد ، افزود: مناقشه موضوع بازنگری در قانون ریاست جمهوری عراق در مجلس نمایندگان پس از تشکیل کابینه عادل عبدالمهدی انجام خواهد گرفت.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.