خبر ۱۳۹۷/۰۷/۱۶ ۱۰:۱۷ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
عضو شورای رهبری حزب دمکرات:

نخست‌وزیری و ریاست پارلمان آینده اقلیم کردستان سهم حزب دمکرات است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- عضو شورای رهبری حزب دمکرات کردستان تأکید کرد که اگر این حزب بر اساس تعداد کرسی های پارلمانی دولت اکثریت را در اقلیم کردستان تشکیل دهد، مناصب نخست وزیری و ریاست پارلمان آینده اقلیم، سهم حزب دمکرات خواهد بود.

به گزارش کردپرس، اکرم صالح در گفتگو با سایت خبری اس. ان. ان، ضمن اشاره به اینکه هنوز زمان گفتگو بر سر تشکیل دولت آینده اقلیم کردستان و تقسیم مناصب اصلی و کلیدی فرا نرسیده و این امر مستلزم اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمان کردستان است.

عضو شورای رهبری حزب دمکرات کردستان، تأکید کرد که با توجه به اینکه این حزب بر اساس نتایج اولیه انتخابات بیشترین شمار کرسی های پارلمانی را کسب کرده است، اگر دولت اکثریت را در اقلیم تشکیل دهد، بنا به عرف معمول جهانی هر دو منصب نخست وزیری و راست پارلمان کردستان سهم این حزب خواهد بود.

وی خاطرنشان ساخت که حزب دمکرات تصمیمی قطعی در این خصوص اتخاذ نکرده و قصد دارد دولت آینده اقلیم را از طریق گفتگو با دیگر احزاب و جریان های اقلیم کردستان تشکیل دهد.

همچنین تأکید کرد که تجربه سالیان گذشته نشان داده که دولت 50-50 با اتحادیه میهنی و دولت ائتلافی با دیگر احزاب اقلیم موفق نبوده و باید دولت آینده با همکاری احزابی که مواضع آنان با برنامه های حزب دمکرات نزدیک است، از طرقی گفتگو با این احزاب، تشکیل شود.

اکرم صالح گفت که بنا به استحقاق انتخاباتی حزب دمکرات این حق را دارد که به تنهایی دولت آینده اقلیم را تشکیل دهد؛ اما پیش از هر چیز منافع اقلیم کردستان را در نظر می گیرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.