خبر ۱۳۹۷/۰۷/۰۸ ۱۶:۵۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

دیدار برهم صالح با رئیس مجلس عراق در مورد منصب ریاست جمهوری

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نامزد اتحادیه میهنی کردستان برای تصدی منصب ریاست جمهوری عراق در راستای تلاش برای کسب حمایت طرف های عراقی و تصدی این منصب، با رئیس جدید مجلس عراق دیدار کرد.

به گزارش کردپرس، دفتر اطلاع رسانی محمد الحلبوسی رئیس جدید مجلس عراق در بیانیه ای از دیدار میان وی و برهم صالح نامزد اتحادیه میهنی کردستان برای تصدی منصب ریاست جمهوری عراق خبر داد.

طبق خبر در این دیدار موضوعاتی چون تشکیل دولت جدید عراق و منصب ریاست جمهوری مورد بحث قرار گرفته و الحلبوسی بر ضرورت توافق میان احزاب بر سر نامزد مشترک تصدی ریاست جمهوری عراق تأکید کرده و اشاره کرده که رئیس جمهور آینده باید مانع از تبعیض میان طیف های مختلف این کشور شود.

همچنین اعلام شد که عراق در مقطع آینده به دولتی قوی و منسجم برای رفع معضلات و مشکلات نیاز دارد که منافع ملی را بر منافع حزبی ترجیح دهد.

برهم صالح پس از پیوستن دوباره به اتحادیه میهنی در منصب معاون دوم دبیر کل حزب، به عنوان نامزد اتحادیه میهنی برای ریاست جمهوری عراق انتخاب شده و در رقابت با فؤاد حسین نامزد حزب دمکرات برای این منصب سلسله دیدار و گفتگوهایی را با طرف‌های عراق برای کسب حمایت آنان و موفقیت خود آغاز کرده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.